Wie is Trushna

Het Trushna Holland foundation is ontstaan in oktober 2006. Ik (Trushna Feenstra) ben geadopteerd toen ik 7 maanden oud was. Ik ben toen terecht gekomen bij mijn ouders in Friesland. Inmiddels zijn we 4 keer terug geweest. Van de eerste 2 keren weet in bijna niet meer. In 2006 en 2008 zijn we weer terug gegaan. Deze keren waren voor mij erg confronterend. Ik stond nu oog in oog met de harde realiteit. Toen besefte ik pas hoe oneerlijk de wereld is. Wat mag ik in mijn handen klappen, dat ik z'n goede toekomst heb gekregen.

 

Dit heeft mij ook aan het denken gezet, ik heb een goede toekomst gekregen door mijn ouders. Dit is niet altijd van zelfsprekend voor ieder kind, vooral in zulke landen niet. Toen ben ik gaan brainstormen, hoe kan ik hier mijn steentje aan bij dragen?

 

Samen met mijn ouders ontstond het idee om een kindertehuis op te zetten in Nagpur. Dit is vanaf 1 jaar t/m 18 á 20 jaar. Een plek waar de kinderen een toekomst kunnen opbouwen en hebben, een plek waar liefde aanwezig is en waar ze gewoon kind kunnen zijn. We willen ze onderwijs bieden en een stukje opvoeding. Zodra de kinderen oud genoeg zijn, krijgen ze meer vrijheid om zelfstandig te gaan wonen. Dit zal rond het 18 á 20ste jaar zijn. Ze worden eerst nog onder begeleiding gezet, zodat er controle is. Als alles goed gaat, zijn ze klaar om helemaal op eigen benen te staan en deel van de maatschappij uit te maken.

 

Zoals jullie kunnen lezen doe ik dit niet alleen.

Mijn ouders Inne en Lammie zijn ook bij de stichting Trushna Holland foundation betrokken.

In India heb ik mijn contactpersoon, die alles gaat regelen voor ons. Wij zijn meer de financiële steun, maar hebben de inbreng op hoe wij het willen hebben.

 

Ik hoop dat jullie nu een klein beetje een beeld hebben van het Trushna Holland foundation hebben. Mochten jullie vragen hebben, mail dan gerust naar: info@trushnahollandfoundation.nl

<h1>trushnahollandfoundation.nl sitemap:</h1> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1247&amp;title=home_1247_1247">Home</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1371&amp;title=nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1373&amp;title=trushna-holland-foundation">Trushna Holland Foundation</a><br /> -<a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1377&amp;title=trushna-holland-foundation-nederland-wie-is-trushna"><b>Wie is Trushna</b></a><br /> -<a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1378&amp;title=trushna-holland-foundation-nederland-wat-doet-thf">Wat doet THF</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1383&amp;title=help-jij-ook-mee">Help jij ook mee?</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1384&amp;title=media">Media</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1381&amp;title=fotoalbums">Fotoalbums</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1382&amp;title=gastenboek">Gastenboek</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1366&amp;title=contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1385&amp;title=privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=100&amp;title=zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />