Wat doet THF

Graag wil ik jullie meer informatie geven over mijn Foundation en wat onze plannen zijn voor de toekomst. Ik ben Trushna Feenstra en ik wil jullie wat vertellen over het Trushna Holland Foundation. Ik ben geboren in Nagpur, dit ligt in India. Toen ik 7 maanden oud was ben ik geadopteerd naar Nederland. Mijn Indiase moeder kon niet voor mij zorgen. Ik ben toen gebracht naar het kindertehuis, dit heette Balasraia. Tegenwoordig heet het Ashriward, hier liggen allemaal baby’s die geadopteerd kunnen worden. Gelukkig waren er Nederlandse ouders waar ik terecht kon, en zo kwam ik in Allingawier.

 

Nu 22 jaar later bedenk ik mij dat ik hierdoor een goede toekomst heb gekregen.

Daarom besef ik, omdat ik vele malen in Nagpur ben geweest hoe belangrijk het is dat voor die kinderen een kans bestaat. De gedachte ontstond om iets voor de kinderen te gaan doen.

twee jaar geleden zijn we gestart met het Trushna Holland Foundation. In oktober ’08 zijn wij naar India geweest.

 

Hier hebben we uitgelegd wat onze plannen van het Trushna Holland Foundation waren.

Dit hebben we gedaan aan de directeur van het kindertehuis.

Deze meneer heet Selokar, hij helpt ons dan ook bij het opzetten van dit project.

We leggen hem uit wat onze plannen zijn, ook vragen we of dit realiseerbaar is.

Een pand kopen is geen optie, omdat de eigenaren van die panden daar geen afstand van doen. Dit is voor hen een bron van inkomsten. Vaak verhuren ze een gedeelte van het pand.

 

Het is de bedoeling om een stuk grond te gaan kopen, de kosten hiervoor zijn € 10.000,-.

Het kan wel jaren duren omdat het in India vrij langzaam gaat met dit soort dingen.

Als het stuk grond in ons bezit is, gaan we starten met het bouwen van het kindertehuis.

Om dit op te zetten hebben we ene totaal bedrag van € 50.000,- nodig.

Het is de bedoeling dat wij dit enkele malen gaan bezoeken om de ontwikkeling te volgen.

Als alles ongeveer na 5 á 6 jaar klaar is, staat er een kindertehuis met mijn naam Trushna er op.

 

Alle kinderen worden dus niet geadopteerd, en krijgen een plekje in het kindertehuis.

Dit is in de leeftijd van 1 t/m 18 jaar oud. Hier krijgen ze zorg en aandacht, want elk kind heeft deze behoeftes nodig.

Ze krijgen ook onderwijs, dit wordt hier niet gegeven maar ze krijgen wel een kans om naar school te gaan met de kinderen uit de stad. Zo leggen ze contact met hun leeftijdsgenootjes.

Onderwijs is belangrijk voor hun toekomst, daarom krijgen ze ook de kans om te gaan studeren.

 

Als ze hun studie hebben afgerond zijn ze klaar om een baan te gaan zoeken.

Als dit is gelukt mogen ze proberen om zelfstandig te gaan wonen. Deze kinderen worden regelmatig begeleid, zodat de leiding van het kindertehuis weet dat het goed met hen gaat. Ik vind het erg belangrijk om mijn naam -Trushna- hier aan te verbinden. Ik weet namelijk zelf hoe belangrijk het is om een kans te krijgen, en daarom wil ik graag klaar staan om de kinderen daar een kans te bieden.

Door mijn verhaal hier te laten horen, hoop ik dat het jullie duidelijk is hoe belangrijk het Trushna Holland foundation is.

Want elk kind heeft recht op een toekomst net als iedereen!

 

Bedankt! Namasté, Trushna Feenstra (www.trushna.web-log.nl)

<h1>trushnahollandfoundation.nl sitemap:</h1> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1247&amp;title=home_1247_1247">Home</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1371&amp;title=nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1373&amp;title=trushna-holland-foundation">Trushna Holland Foundation</a><br /> -<a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1377&amp;title=trushna-holland-foundation-nederland-wie-is-trushna">Wie is Trushna</a><br /> -<a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1378&amp;title=trushna-holland-foundation-nederland-wat-doet-thf"><b>Wat doet THF</b></a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1383&amp;title=help-jij-ook-mee">Help jij ook mee?</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1384&amp;title=media">Media</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1381&amp;title=fotoalbums">Fotoalbums</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1382&amp;title=gastenboek">Gastenboek</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1366&amp;title=contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=1385&amp;title=privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.trushnahollandfoundation.nl/?page_id=100&amp;title=zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />